Coala CoverSafe

Koala coversafe

Coala CoverSafe

279,65 1.511,30 

In stoc

279,65 1.511,30 

Se vinde la rola de 12 m si 30 m
Disponibilitate: La comanda
Pret afisat: pe rola

SKU: Nu se aplică
Anulează

Descriere

Caracteristici

Coala CoverSafe ™ film autoadeziv integreaza o tehnologie revolutionara antimicrobiana.

Coala CoverSafe ™ asigura protectie permanenta impotriva virusurilor, bacteriilor si mucegaiurilor timp de 24 de ore/zi pe toate suprafetele. Virusuri indepartate pana la 99,9%!

Coala CoverSafe™ este un film autoadeziv transparent cu proprietati antimicrobiene care asigura protectia permanenta in toate circumstantele si pe toate suprafetele datorita tehnologiei revolutionare care incorporeaza microsfere minerale-ceramice dezvoltate de compania franceza Pylote.

Prin exploatarea proprietatilor tehnologie ale microsferelor mineral-ceramice, Coala Coversafe™ ofera 24/7 protectie tripla impotriva virusurilor (inclusiv coronavirus 229E, gripa sezoniera, gastroenterocolitelor…) bacterii si mucegaiuri. Subtire, transparent si mat, acest film autoadeziv discret este natural si biocompatibil prin urmare nu aduce amenintari integritatii pielii sau sigurantei alimentelor putand fi folosit in toate locatiile inclusiv cantine si bufete pentru servit pe o varietate mare de suprafete.

Coala Coversafe™ garanetaza protectia permanenta impotriva bacteriilor si virusurilor pe toate tipurile de suprafete precum dispensere, manere, intrerupatoare, birouri, balustrade si blaturi.

Ofera siguranta fizica si psihica pentru oameni care se afla in medii diferite: spitale, case de batrani, magazine, birouri, transport public, centre sportive, baruri, restaurante si scoli.

Testat de-a lungul a 4 ani, acest produs revolutionar dovedeste o actiune stabila si permanenta de-a lungul timpului fara a-si pierde din proprietati. Usor de intretinut, Coala Coversafe™ poate fi curatat cu orice produs obisnuit (sapun, dezinfectant) fara a degrada actiunea antimicrobiana a acestuia. Pentru mai multe informatii contactati expertii nostri.

Fara efort la instalare, Coala Coversafe™ actioneaza rapid (ex. pe coronavirus 229E: 90% in 1 ora ; >99,9% in 24 ore) si poate fi indepartat fara a lasa reziduri.

Disponibil in 2 formate, rolele pentru suprafete mari si fasii pentru manerele usilor, Coala Coversafe™ adaptate nevoilor fiecarui client.

 

Mai multe detalii despre ===> /CoverSafe/

Informații suplimentare

Latime rola

1490 mm, 690 mm

Lungime

12 metri, 30 metri

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Coala CoverSafe”

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy